کاچی مثل انواع فرنی باعث تقویت عمومی بدن و خوردن آن در ماه رمضان توصیه می‌شود. در این مطلب طرز تهیه کاچی زعفرانی آموزش داده شده است.

كاچی زعفرانی - تغذیه - دسر

به گزارش همشهری‌آنلاین، کاچی دسری سنتی و سرشار از ویتامین است و می‌تواند جایگزین یکی از وعده‌های اصلی شود و به عنوان یک دسر افطاری خوشمزه یا حتی یک غذای سبک برای افطار در ماه رمضان نیز شمرده می‌شود.

مواد لازم

یک پیمانه آرد سفید

۲ پیمانه شکر

یک پیمانه شیر

۲ پیمانه آب

یک پیمانه گلاب

۲۰۰ گرم کره

زعفران ساییده‌شده به میزان لازمبه جای زعفران ساییده‌شده می‌توانید از یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو استفاده کنید که در این صورت کاچی شکلاتی می‌شود.

مقداری خلال گردو، بادام یا پسته برای تزئین

طرز تهیه کاچی زعفرانی

۱- زعفران ساییده شده را در مقداری آب جوش ریخته، روی ظرف را بپوشانید و کناری بگذارید تا زعفران دم بکشد و رنگ بدهد.

به جای شیر می‌توانید یک پیمانه دیگر گلاب بریزید که در این صورت مجموعا در کاچی دو پیمانه گلاب استفاده می‌شود که طعم و بوی گلاب مشخص‌تر می‌شود.

۲- در قابلمه یا تابه‌ای مناسب آرد را با شکر مخلوط کرده و شیر و آب را هم کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مواد کاملا مخلوط شدند قابلمه را روی حرارت بگذارید و باز هم بزنید تا شکر حل شود.

۳- حرارت را ملایم کرده و کره را اضافه کنید. کاچی را دائم با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شود. مواد را ۱۵ دقیقه هم بزنید تا کاچی قل بزند و غلیظ شود.

۴- حالا زعفران دم‌کشیده و گلاب را اضافه کنید در این مرحله صبر کنید تا مواد ۵ دقیقه دیگر بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

۵- کاچی را در کاسه‌ای بریزید و با خلال پسته، بادام یا گردو آن را تزئین کنید. احتیاجی نیست که کاچی را در یخچال بگذارید، نیم تا یک ساعت صبر کنید تا حرارتش را از دست بدهد و بعد سرو کنید.

کد خبر 595569

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha